ALLES OVER MOOSE MOVIES

MIJN BEDRIJF


Ik heb dit bedrijf opgericht om mooie, gave, professionele en aantrekkelijke video's te maken! Wilt u ook een (bedrijfs)video in 4K? Twijfel niet langer en neem vrijblijvend contact op!


Als u contact met mij opgenomen heeft zal ik u zo snel mogelijk antwoord geven. Ik zal u dan vragen naar uw wensen, denk hierbij aan het volgende: Hoe wilt u dat de video gefilmd wordt? Hoe wilt u dat de video bewerkt wordt? Maar het kan natuurlijk nog veel specifieker! Bijvoorbeeld het lettertype dat in de video gebruikt moet worden of bepaalde speciale effecten (special effects)! Als u nog andere wensen heeft hoor ik het natuurlijk graag!

Ik film met videoapparatuur die in 4K filmt (4K is de hoogste beeldkwaliteit, deze kwaliteit zit op de meeste nieuwe televisies). Ik film met drone's van DJI, deze drone's filmen ook in 4K! Daarnaast heb ik verschillende bewerkingsprogramma's, waarmee ook foto's bewerkt kunnen worden!


Ik voldoe aan alle voorschriften om te vliegen met de drone's. Dus maakt u zich hier geen zorgen om, daarnaast check ik of ik op uw locatie mag vliegen.

WAAROM MOOSE MOVIES?


Waarom 'Moose Movies'? Nou, dat is eigenlijk best simpel! Moose betekent eland, hiernaast zie je een eland 'Moose'! Dit was vroeger mijn favoriete knuffel! En 'Movies'? Dat spreekt wel voor zichzelf!:


Moose Movies