ALLES OVER MOOSE MOVIES

MIJN BEDRIJF


Ik heb dit bedrijf opgericht om mooie, gave, professionele en aantrekkelijke video's te maken. Wilt u ook een (bedrijfs)video in 4K? Twijfel niet langer en neem vrijblijvend contact op.


Als u contact met mij opgenomen heeft zal ik u zo snel mogelijk antwoord geven. Ik zal u dan vragen naar uw wensen, denk hierbij aan het volgende: hoe wilt u dat de video gefilmd wordt; hoe wilt u dat de video bewerkt wordt? Maar het kan natuurlijk nog veel specifieker. Bijvoorbeeld het lettertype dat in de video gebruikt moet worden of bepaalde speciale effecten die gebruikt moeten worden. Al uw andere wensen worden natuurlijk ook besproken.


Ik film met videoapparatuur die in 4K filmt, zowel mijn reguliere camera's als drone's filmen in deze kwaliteit (4K is een erg kwalitatieve beeldkwaliteit die je op een bioscoopscherm zou kunnen afspelen). Daarnaast heb ik verschillende bewerkingsprogramma's, waarmee ook foto's bewerkt kunnen worden.


Ik voldoe aan alle voorschriften om te vliegen met de drone's.

WAAROM MOOSE MOVIES?


Moose Movies is een mediabedrijf dat in 2020 is opgericht. Zelf heb ik al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van filmproductie. Ik ben gepassioneerd over het creëren van boeiende films en streef ernaar om verhalen tot leven te brengen op het grote scherm. Ontdek mijn portfolio en laat u inspireren door de creativiteit van mijn vak, want alles is mogelijk.